Kylling Korma med basmatiris, salat og appelsin
Ny oppskrift
Under 25 min
11 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sennep·
- Mandler
Basisvarer:
- Olje
Basmatiris
1 pakke
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
1 pakke
Prinsessefilet av kylling
450 g
Kormapaste
2 glass
Hakkede tomater
1 boks
Lett crème fraîche
1/2 pakke
Isbergsalat
1/2 stk
Agurk
1/2 stk
Appelsin
1 stk
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til kormasausen med koriander, limesaft, kardemomme, garam masala eller annet du liker!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Grovhakk løken, kutt paprikaen i terninger, og skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en vid kjele med litt olje til høy varme. Stek kyllingbitene og løken i 3-4 minutter, eller til kyllingen har fått litt farge.
Tilsett ett glass kormapaste i stekepannen med kyllingen. Ha i paprikaen, de hakkede tomatene og crème fraîchen. Rør om, og la det hele småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med mer kormapaste om du ønsker mer smak. Tilsett spinaten mot slutten av steketiden, og vend om til spinaten "faller sammen" i pannen.
Kutt salaten i strimler, og kutt agurken i terninger. Skrell appelsinen, og kutt den i biter. Bland salaten, agurken og appelsinen sammen i en bolle, eller server det i separate skåler.
Vel bekomme!