Bacalao fresco med hvitløk, chili, oliven og persille

Bacalao fresco med hvitløk, chili, oliven og persille

4.06 (87)
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    Liste
    Liste
    Bilder
    Poteter
    400 g
    Gul løk
    1 stk
    Spisspaprika
    1 stk
    Kinesisk hvitløk
    1/2 stk
    Rød chili
    1/2 stk
    Passata
    1 flaske
    Oliven
    1 pakke
    Torskefilet
    400 g
    Bladpersille
    1/2 pakke
    Olje
    1/2 dl
    Salt
    Pepper
    Olivenolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server retten med litt flatbrød med godt smør!

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Kutt hver potet i fire biter. Kok potetbitene i 5-6 minutter.
    Kutt løken og spisspaprikaene i skiver. Skrell hvitløken, og finhakk den og chilien.
    Varm opp en stor kjele med 1/2 dl olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 3 i 3-4 minutter. Ha i passataen, potetene og pakken med oliven, og krydre med salt og pepper. Kok opp, og la gryten småkoke i 6-7 minutter.
    Fordel fisken i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje og salt. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
    Finhakk bladpersillen. Topp retten med persillen og litt olivenolje ved servering.
    Vel bekomme!