Bacalao fresco med hvitløk, chili, oliven og persille
4.06 (87)
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Gul løk
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rød chili
1/2 stk
Passata
1 flaske
Oliven
1 pakke
Torskefilet
400 g
Bladpersille
1/2 pakke
Olje
1/2 dl
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med litt flatbrød med godt smør!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt hver potet i fire biter. Kok potetbitene i 5-6 minutter.
Kutt løken og spisspaprikaene i skiver. Skrell hvitløken, og finhakk den og chilien.
Varm opp en stor kjele med 1/2 dl olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 3 i 3-4 minutter. Ha i passataen, potetene og pakken med oliven, og krydre med salt og pepper. Kok opp, og la gryten småkoke i 6-7 minutter.
Fordel fisken i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje og salt. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Finhakk bladpersillen. Topp retten med persillen og litt olivenolje ved servering.
Vel bekomme!