Adams #2 Pizza Serrano: Serranoskinke, ruccola, rødløk, pinjekjerner og grana padano

Adams #2 Pizza Serrano: Serranoskinke, ruccola, rødløk, pinjekjerner og grana padano

Ny oppskrift
Under 0 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Lupin
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
Pizzadeig
1 stk
(Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Bløtdyr, Lupin, Egg, Laktose)
Pizzasaus
1/2 pakke
Serranoskinke
80 g
Rødløk
1/2 stk
Ruccola
1 pakke
Pinjekjerner
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Hvetemel
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 250 grader.
Kutt rødløken i tynne skiver.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel over og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen på et stekebrett med bakepapir.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen. Strø over mozzarellaen og rødløken, og stek pizzaen i ovnen i 8-12 minutter.
Topp den ferdigstekte pizzaen med pinjekjernene, serranoskinken og ruccolaen. Riv grana padano-osten på et rivjern, og strø den over pizzaen.
Vel bekomme!