Adams #2 Pizza Serrano: Serranoskinke, ruccola, rødløk, pinjekjerner og grana padano
Ny oppskrift
Under 0 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Melk·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
Pizzadeig
1 stk
Pizzasaus
1/2 pakke
Serranoskinke
80 g
Rødløk
1/2 stk
Ruccola
1 pakke
Pinjekjerner
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Hvetemel
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 250 grader.
Kutt rødløken i tynne skiver.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel over og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen på et stekebrett med bakepapir.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen. Strø over mozzarellaen og rødløken, og stek pizzaen i ovnen i 8-12 minutter.
Topp den ferdigstekte pizzaen med pinjekjernene, serranoskinken og ruccolaen. Riv grana padano-osten på et rivjern, og strø den over pizzaen.
Vel bekomme!