Ovnsbakte kyllinglår med chipotlemajones, ciabatta og frisk salat med avokado, reddiker og rødløk

Ovnsbakte kyllinglår med chipotlemajones, ciabatta og frisk salat med avokado, reddiker og rødløk

Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • majones
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Kyllinglår
1 pakke
Sitruskrydder
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Reddiker
1 bunt
Hjertesalat
1 stk
Avokado
1 stk
Glutenfri ciabatta
1 pakke
(Soya)
Chipotlemiks
1 pakke
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Majones
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Steketiden på kyllingen varierer med størrelsen. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt før servering.

Sett stekeovnen på 230 grader.
Fordel kyllinglårene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek kyllinglårene i ovnen i 25-35 minutter, eller til de er gjennomstekte. Krydre kyllinglårene med sitruskrydderet når de er ferdigstekte.
Kutt rødløken og tomaten i terninger, og kutt reddikene i to. Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salatbladene i mindre biter. Del avokadoen i to, ta ut stenen, skrap ut avokadokjøttet med en skje, og kutt det i skiver. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og smak til med salt, pepper og olivenolje.
Tilbered ciabattaene som anvist på pakken.
Bland sammen 2-3 ss majones med ønsket mengde av chipotlemiksen i en serveringsskål, og smak til med salt.
Vel bekomme!