Crispy kyllingsalat med fullkornspasta, cherrytomater, cæsardressing og grana padano
4.16 (91)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Fullkornspenne
200 g
Hjertesalat
1 pakke
Agurk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Rødløk
1 stk
Crispy kylling
600 g
Grana Padano
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skjær kyllingen i skiver og legg den på toppen av salaten før servering for et innbydende utseende!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Plukk bladene av hjertesalaten, skyll dem i kaldt vann, og del dem i grove biter. Skyll agurken. Del cherrytomatene i to, og kutt rødløken og agurken i skiver. Bland grønnsakene sammen i en stor serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Vend den ferdigkokte pastaen inn i salaten. Finriv grana padano-osten på et rivjern, og strø den over salaten. Server salaten med kyllingen og cæsardressingen.
Vel bekomme!