Barbecueglasert kylling og paprika med ovnsbakte maiskolber, coleslaw og ris
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- sukker
Middagsris
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Strimlet kyllingbryst
500 g
Maiskolber
1 pakke
Hodekål
1 bit
Epler
2 stk
Rømmekolle
1 pakke
Lime
1 stk
Salt
Pepper
Sukker
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland inn litt revet gulrot og majones i coleslawen for en mer autentisk smak.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt paprikaen i skiver. Legg kyllingstrimlene og paprikaen i en ildfast form, og vend inn barbecuesausen. Stek formen i ovnen i ca. 10 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Kutt maiskolbene i to. Fordel maiskolbene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek maiskolbene i ovnen, ved siden av kyllingen og paprikaen, i ca. 10 minutter.
Riv hodekålen og eplene på et rivjern. Bland hodekålen og eplene sammen i en serveringsskål, og vend inn rømmekollen, saften fra halve limen, 1 ts sukker og litt salt og pepper. Smak til med resten av limesaften.
Vel bekomme!