Barbecueglasert kylling og paprika med ovnsbakte maiskolber, coleslaw og ris

Barbecueglasert kylling og paprika med ovnsbakte maiskolber, coleslaw og ris

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • sukker
Liste
Liste
Bilder
Middagsris
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Strimlet kyllingbryst
500 g
Maiskolber
1 pakke
Hodekål
1 bit
Epler
2 stk
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Lime
1 stk
Salt
Pepper
Sukker
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland inn litt revet gulrot og majones i coleslawen for en mer autentisk smak.

Sett stekeovnen på 250 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt paprikaen i skiver. Legg kyllingstrimlene og paprikaen i en ildfast form, og vend inn barbecuesausen. Stek formen i ovnen i ca. 10 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Kutt maiskolbene i to. Fordel maiskolbene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek maiskolbene i ovnen, ved siden av kyllingen og paprikaen, i ca. 10 minutter.
Riv hodekålen og eplene på et rivjern. Bland hodekålen og eplene sammen i en serveringsskål, og vend inn rømmekollen, saften fra halve limen, 1 ts sukker og litt salt og pepper. Smak til med resten av limesaften.
Vel bekomme!