Ovnsbakt laks med wokede grønnsaker, risnudler og frisk mangodressing

Ovnsbakt laks med wokede grønnsaker, risnudler og frisk mangodressing

4 (76)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Risnudler
1 pakke
Laksefilet
600 g
(Fisk)
Lett crème fraîche
1/2 pakke
Mangopuré
1 boks
Lime
1 stk
Wokmiks
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek laksen i pannen for en sprø skorpe. Ha i litt smør og et knust hvitløksfedd for mer smak!

Sett stekeovnen på 200 grader, og sett en kjele med ca. 1,5 liter vann og litt salt på kok.
Fordel fisken i en ildfast form, og krydre den med salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 8-10 minutter, eller til den er fast, men har en lys rosa kjerne.
Kok risnudlene i vannet fra punkt 1 i ca. 4 minutter. Hell deretter av vannet.
Ha crème fraîchen i en serveringsskål, og bland inn mangopuréen. Smak til med saft fra halvparten av limen, salt og pepper.
Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne med litt olje til høy varme. Wok wokmiksen i 3-4 minutter. Vend inn risnudlene, og smak til med salt, pepper og saft fra resten av limen.
Vel bekomme!