Fiskekaker med bulgur, stekte grønnsaker og sitron- og persillesmør

Fiskekaker med bulgur, stekte grønnsaker og sitron- og persillesmør

3.79 (250)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Fiskekaker
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Bulgur
1 pakke
(Hvete)
Bladpersille
1/2 pakke
Grønne bønner
1 pakke
Råkostmiks
1 pakke
Sitron
1 stk
Smør
4 ss
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek fiskekakene i litt smør i 3-4 minutter på hver side for ekstra sprø skorpe!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Fordel fiskekakene i en ildfast form, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Finhakk persillen, og kutt aspargesbønnene i to.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek råkostmiksen og aspargesbønnene i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Smelt 4 ss smør i en kjele på lav varme, og tilsett saften fra halve sitronen. Vend inn den finhakkede persillen, og smak til med salt og pepper.
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!