Bakt torsk med poteter, grønnsaker og hollandaisesaus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Torskefilet
700 g
Småpoteter
600 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
1 pakke
Hollandéssaus
1 pakke
Fiskekrydder
2 pose
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fisken kan også pannestekes om dere foretrekker det. Stek på høy varme i 2-4 minutter på hver side og tilsett en spiseskje smør i pannen mot slutten av steketiden.
Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Ha potetene i en kjele og fyll med vann. Ha litt ekstra vann i kjelen slik at det er plass til grønnsakene. La potetene koke i ca 15 minutter.
Ha fisken i en ildfast form, og topp med litt olje, fiskekrydder, salt og pepper. Stek i ovnen i 8-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Varm opp hollandaisesausen på middels lav varme i en kjele.
La blomkål- og brokkolibukettene trekke sammen med potetene siste 3-5 minuttene av koketiden.
Vel bekomme!