Spicy laks servert med agurk- og avokadosalat og ris

Spicy laks servert med agurk- og avokadosalat og ris

4.03 (231)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Akasiehonning
    • olje
    • soyasaus
    Middagsris
    1 pakke
    Avokado
    1 stk
    Agurk
    1/2 stk
    Koriander
    1/2 bunt
    Chiliflak
    1 pakke
    Lime
    1/2 stk
    Laksefilet
    300 g
    Soyasaus
    Akasiehonning
    Olje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt sesamfrø i soyablandingen for mer smak.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Del avokadoen i to, fjern stenen, og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Kutt avokadokjøttet og agurken i terninger. Finhakk korianderen, og bland alt sammen i en serveringsskål.
    Bland sammen 3 ss soyasaus, 2 ss vann,1 ss akasiehonning, chiliflakesene og saften fra den halve limen i en skål.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Skru ned varmen og tilsett soyablandingen fra punkt 3.
    Server den spicy laksen med risen og agurk- og avokadosalaten.
    Vel bekomme!