Spicy laks servert med agurk- og avokadosalat og ris
4.03 (231)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Akasiehonning
- olje
- soyasaus
Middagsris
1 pakke
Avokado
1 stk
Agurk
1/2 stk
Koriander
1/2 bunt
Chiliflak
1 pakke
Lime
1/2 stk
Laksefilet
300 g
Soyasaus
Akasiehonning
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt sesamfrø i soyablandingen for mer smak.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del avokadoen i to, fjern stenen, og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Kutt avokadokjøttet og agurken i terninger. Finhakk korianderen, og bland alt sammen i en serveringsskål.
Bland sammen 3 ss soyasaus, 2 ss vann,1 ss akasiehonning, chiliflakesene og saften fra den halve limen i en skål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Skru ned varmen og tilsett soyablandingen fra punkt 3.
Server den spicy laksen med risen og agurk- og avokadosalaten.
Vel bekomme!