Hjemmelaget lasagne med strimlet kål og tomater

Hjemmelaget lasagne med strimlet kål og tomater

3.96 (76)
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Bolognesesaus
800 g
(Selleri)
Lasagneplater
1 pakke
(Egg, Hvete)
Bechamelsaus
500 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Strimlet kålsalat
1 pakke
Tomater
2 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt balsamico i salaten for en mer spennende smak!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Ha bolognesesausen over i en kjele, og varm den opp på lav varme.
Hell litt olivenolje i bunnen av en ildfast form som rommer ca. 2 liter. Fordel bolognesesaus, lasagneplater, olivenolje og bechamelsaus lagvis i formen. Avslutt med bolognesesaus og bechamelsaus, og strø mozzarellaen på toppen.
Stek formen i ovnen i 20–30 minutter, til osten er gyllen.
Skyll kålsalaten i kaldt vann, og kutt tomatene i båter. Bland salaten og tomatene sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!