Hjemmelaget lasagne med strimlet kål og tomater
3.96 (76)
Under 35 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Bolognesesaus
800 g
Lasagneplater
1 pakke
Bechamelsaus
500 g
Revet mozzarella
1 pakke
Strimlet kålsalat
1 pakke
Tomater
2 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt balsamico i salaten for en mer spennende smak!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Ha bolognesesausen over i en kjele, og varm den opp på lav varme.
Hell litt olivenolje i bunnen av en ildfast form som rommer ca. 2 liter. Fordel bolognesesaus, lasagneplater, olivenolje og bechamelsaus lagvis i formen. Avslutt med bolognesesaus og bechamelsaus, og strø mozzarellaen på toppen.
Stek formen i ovnen i 20–30 minutter, til osten er gyllen.
Skyll kålsalaten i kaldt vann, og kutt tomatene i båter. Bland salaten og tomatene sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!