Teriyakimarinerte svinestrimler med eggenudler og grønnsaker
3.91 (79)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rødløk
1 stk
Gulrøtter
3 stk
Strimlet svinekjøtt
500 g
Eggnudler
1 pakke
Strimlet hodekål
200 g
Teriyakisaus
2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt gulrøttene på skrå for et finere utseende.
Sett en kjele med ca. 2 liter vann og litt salt på kok.
Skrell og finhakk hvitløken, kutt rødløken i båter, og kutt gulrøttene i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Fordel svinestrimlene i pannen, og krydre dem med salt og pepper. La kjøttet ligge helt stille og steke i ca. 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, stek videre i ca. 30 sekunder. Ha kjøttet til side på en tallerken.
Kok nudlene i 5-6 minutter i vannet fra punkt 1. Hell vannet av nudlene når de er ferdigkokte, og drypp over litt olivenolje.
Ha litt ny olje i pannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 og den strimlede hodekålen i 2-3 minutter under omrøring. Vend inn kjøttet og teriyakisausen, og la det småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!