Wok med kjøttdeig, fullkornsris og fargerike grønnsaker
3.77 (105)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
Fullkornsris
1 pose
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1 stk
minimais
1 pakke
Kjøttdeig
1 pakke
Woksaus
2 pakke
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også servere grønnsakene og kjøttet hver for seg.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i små buketter, kutt paprikaen i strimler, og kutt minimaisen i to.
Varm opp en stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i 2-3 minutter, mens du hakker den med stekespaden, til den er brun og gjennomstekt. Legg kjøttdeigen til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i pannen om nødvendig, og wok grønnsakene fra punkt 2 i 2–3 minutter.
Ha kjøttdeigen tilbake i pannen, og tilsett woksausen. Gi det hele et raskt oppkok, og server!
Vel bekomme!