Stroganoff med strimlet svin, løk, paprika, sopp, potetmos og gressløk
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Svinestrimler
500 g
Potetmos
1 pakke
Gul løk
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Rød paprika
1 stk
Aromasopp
1 pakke
Stroganoffbase
2 pakke
Gressløk
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til potetmosen med litt smør, salt og pepper.
Varm opp potetmosen i en kjele på lav varme. Rør om jevnlig så det ikke svir seg.
Kutt løken og paprikaene i skiver, og kutt aromasoppene i grove biter.
Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre svinestrimlene med salt og pepper. Fordel kjøttet i pannen, og la det ligge helt stille og steke i ca. 1 minutt, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek det videre i ca. 30 sekunder, eller til det er gjennomstekt. Legg kjøttet til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i ca. 5 minutter. Tilsett pakkene med stroganoffbase, og kok opp. Vend inn kjøttet, og la det trekke i ca. 2 minutter.
Finsnitt gressløken, og vend den inn i potetmosen før servering.
Vel bekomme!