Stekt fiskepudding med gulrøtter, brokkoli og hollandéssaus

Stekt fiskepudding med gulrøtter, brokkoli og hollandéssaus

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • smør
Poteter
700 g
Gulrot
3 stk
Brokkoli
1 stk
Hollandéssaus
1 pakke
(Egg, Laktose)
Fiskepudding
700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Smør
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stekt fiskepudding er også supergodt på skiven!

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkolien og gulrøttene i punkt 5.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Del brokkolien i mindre buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i staver.
Ha sausen i en liten kjele, og varm den forsiktig opp på lav varme under omrøring.
Skjær fiskepuddingen i skiver på ca. 1 cm. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskepuddingskivene i ca. 5 minutter, til skivene er gylne på begge sider.
Kok gulrøttene og brokkolien sammen med potetene de siste 5-6 minuttene av koketiden. Hell vannet av grønnsakene når de er ferdigkokte, og vend inn litt smør.
Vel bekomme!