Pasta carbonara med grønne erter, tomater og bacon

Pasta carbonara med grønne erter, tomater og bacon

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Egg
  • olivenolje
  • olje
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Gul løk
1 stk
Tomater
2 stk
Baconterninger
200 g
Grønne erter
250 g
Matfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Egg
2 stk
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rør stekefettet fra baconet inn i pastaen før du har over carbonarasausen for ekstra fyldig og god smak!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt løken i tynne skiver, og kutt tomatene i terninger. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek baconet i 3-4 minutter, til det er gyllent og sprøtt. Tilsett løkskivene, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett ertene mot slutten av steketiden.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og ha den tilbake i kjelen.
Pisk 2 stk egg, fløten og halvparten av Gran Biraghi-osten sammen i en bolle. Vend blandingen inn i den varme pastaen, og vend deretter inn baconet, løken og tomatterningene.
Server retten med resten av Gran Biraghi-osten og olivenolje.
Vel bekomme!