Stroganoff av kylling med frisk salat og fullkornsris

Stroganoff av kylling med frisk salat og fullkornsris

3.67 (93)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Hvetemel
    • melk
    • olje
    • pepper
    • salt
    • sukker
    Fullkornsris
    250 g
    Gul løk
    1 stk
    Sjampinjong
    200 g
    Kinesisk hvitløk
    ¼ stk
    Rød paprika
    2 stk
    Kyllinglårfilet
    600 g
    Tomatpuré
    2 ss
    Oksebuljong
    1 pakke
    Tobladssalat
    100 g
    Tomater
    2 stk
    Hvetemel
    1 ss
    Sukker
    1 ts
    Melk
    2 dl
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Smak til stroganoffen med litt fersk eller tørket timian for ekstra god smak!

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Finhakk løken, og kutt hver sopp i fire båter. Skrell og finhakk hvitløken, og kutt paprikaene i terninger. Skjær kyllingen i terninger.
    Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter, tilsett løken, paprikaen og soppen, og stek videre i 3–4 minutter.
    Tilsett tomatpuréen i kjelen, dryss over 1 spiseskje mel, og rør godt. Ha i 3 dl vann og oksebuljongen. La stroganoffen småkoke i ca. 10 minutter. Tilsett 2 dl melk, og smak til med sukker, salt og pepper.
    Skyll salaten, og ha den i en bolle. Kutt tomatene i terninger, og bland dem sammen med salaten.
    Vel bekomme!