Torskeform med karrisaus, stekte grønnsaker og nudler
3.74 (89)
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Torskefilet
600 g
Gul currybase
1 pakke
Gul løk
1 stk
Bladpersille
½ pakke
Blomkål
1 stk
Squash
1 stk
Eggnudler
1 pakke
Pepper
Smør
Olje
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk hele blomkålen! Skrell stilken og kutt den i mindre biter.
Sett stekeovnen på 200 grader, og sett 2 liter vann på kok.
Fordel fisken i en ildfast form, og krydre den med litt salt. Hell currybasen over fisken. Stek formen i ovnen i 12-15 minutter, til fisken er gjennomstekt.
Kutt løken i terninger, og grovhakk persillen. Del blomkålen i små buketter, og kutt squashen i terninger.
Kok nudlene i 5-6 minutter i vannet fra punkt 1.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek løken i 2-3 minutter, til den er blank. Ha i blomkålen og squashen, og la det steke i 4-5 minutter, eller til blomkålen har fått god farge. Tilsett persillen og 2 ss smør, og smak til med pepper.
Vel bekomme!