Kremet pastasalat med skinke, purreløk, paprika, ruccola og gressløk

Kremet pastasalat med skinke, purreløk, paprika, ruccola og gressløk

3.98 (270)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
Fusilli tricolore
1 pakke
(Gluten, Selleri)
Minipurreløk
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Skinke i strimler
300 g
Sukkererter
1 pakke
Matfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Gran Biraghi
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Gressløk
1/2 pakke
Ruccola
1 pakke
Vann
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er familien glad i hvitløk? Stek litt presset hvitløk med grønnsakene i punkt 4 for ekstra smak!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll minipurreløken godt. Kutt spisspaprikaen i skiver, og finhakk minipurreløken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek skinken i ca. 2 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Tilsett minipurreløken, sukkerertene og spisspaprikaen, og stek videre i 3-4 minutter. Tilsett matfløten og Gran Biraghi-osten, og gi blandingen et lite oppkok.
Vend pastaen inn med grønnsaks- og fløteblandingen. Finhakk gressløken, og strø den og ruccolaen over retten ved servering.
Vel bekomme!