Kremet pastasalat med skinke, purreløk, paprika, ruccola og gressløk
3.98 (270)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- vann
Fusilli tricolore
1 pakke
Minipurreløk
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Skinke i strimler
300 g
Sukkererter
1 pakke
Matfløte
3 dl
Gran Biraghi
1/2 pakke
Gressløk
1/2 pakke
Ruccola
1 pakke
Vann
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er familien glad i hvitløk? Stek litt presset hvitløk med grønnsakene i punkt 4 for ekstra smak!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll minipurreløken godt. Kutt spisspaprikaen i skiver, og finhakk minipurreløken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek skinken i ca. 2 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Tilsett minipurreløken, sukkerertene og spisspaprikaen, og stek videre i 3-4 minutter. Tilsett matfløten og Gran Biraghi-osten, og gi blandingen et lite oppkok.
Vend pastaen inn med grønnsaks- og fløteblandingen. Finhakk gressløken, og strø den og ruccolaen over retten ved servering.
Vel bekomme!