Couscoussalat med kjøttboller, cottage cheese, valnøtter, grønnsaker og persille

Couscoussalat med kjøttboller, cottage cheese, valnøtter, grønnsaker og persille

3.67 (117)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Valnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kjøttboller med grønnsaker
1 pakke
Couscous
1 pakke
(Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Agurk
1/2 stk
Tomat
1 stk
Bladpersille
1/2 pakke
Cottage cheese
1 beger
(Melk, Laktose)
Valnøtter
1 pakke
(Valnøtter, Nøtter)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek valnøttene med litt honning før du har dem i salaten for en spennende vri!

Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Kutt agurken og tomaten i terninger, og finhakk bladpersillen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttbollene i 4-5 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salaten i små biter, og ha den i en serveringsbolle. Vend inn grønnsakene fra punkt 2 og couscousen.
Strø valnøttene og cottage cheesen over couscoussalaten. Smak til med salt og pepper, og server med kjøttbollene.
Vel bekomme!