Kjøttkaker i brun saus med blomkål, gulrøtter, rørte tyttebær og persillepoteter

Kjøttkaker i brun saus med blomkål, gulrøtter, rørte tyttebær og persillepoteter

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Kjøttkaker
700 g
(Laktose)
Poteter
700 g
Blomkål
1 stk
Gulrøtter
400 g
Brun saus
2 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
1 pakke
Kruspersille
1 pakke
Olje
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt smør med persillepotetene før servering for ekstra god smak!

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Sett en annen kjele med lettsaltet vann på kok.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttkakene i ca. 2 minutter på hver side. Skru ned temperaturen til middels varme, og ha i den brune sausen. La kjøttkakene trekke i sausen i 5-10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Del blomkålen i små buketter. Kok gulrøttene og blomkålbukettene i 5-7 minutter i vannet fra punkt 1.
Finhakk kruspersillen. Vend ønsket mengde av persillen inn med potetene før servering.
Server retten med de rørte tyttebærene.
Vel bekomme!