Kyllinggyros med friske grønnsaker og rømmedressing

Kyllinggyros med friske grønnsaker og rømmedressing

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornspita
1 pakke
(Hvete, Rug)
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Strimlet kyllingfilet
500 g
Crispisalat
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Mais
1 pakke
Tyrkisk krydder
1 pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitronsaft i rømmedressingen for en friskere smak.

Sett stekeovnen på 190 grader.
Skyll crispisalaten, og kutt den i grove biter. Hell laken av maisen. Legg salaten og maisen i separate skåler for servering.
Rens spisspaprikaen. Kutt paprikaen og rødløken i tynne strimler, og skrell og press hvitløken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Tilsett paprikaen, rødløken, hvitløken og den tyrkiske kryddermiksen, og stek videre til løken er blank. Smak til med salt og pepper.
Fukt pitabrødene med litt vann, og varm dem i ovnen i 3-4 minutter.
Bland tzatzikikrydderet sammen med rømmekollen i en serveringsskål.
Vel bekomme!