Svinekoteletter i teriyakisaus med mangosalat og ris

Svinekoteletter i teriyakisaus med mangosalat og ris

4.01 (340)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Svinekoteletter
600 g
Middagsris
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Teriyakisaus
2 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Mango
1 stk
Agurk
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til teriyakisausen med litt limesaft eller revet ingefær for ekstra smak!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll hjertesalaten og kutt den i strimler. Skrell mangoen og fjern stenen. Kutt mangokjøttet og agurken i terninger, og grovhakk korianderen. Bland mango- og agurkterningene og korianderen sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje og saft fra limen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek svinekotelettene i 2-3 minutter på hver side. Krydre kjøttet med litt salt og pepper. Skru ned til lav varme, ha over teriyakisausen, og stek videre i 2-3 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt. La kotelettene hvile i ca. 2 minutter før servering.
Vel bekomme!