Svinekoteletter i teriyakisaus med mangosalat og ris
4.01 (340)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Svinekoteletter
600 g
Middagsris
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Teriyakisaus
2 pakke
Mango
1 stk
Agurk
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til teriyakisausen med litt limesaft eller revet ingefær for ekstra smak!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll hjertesalaten og kutt den i strimler. Skrell mangoen og fjern stenen. Kutt mangokjøttet og agurken i terninger, og grovhakk korianderen. Bland mango- og agurkterningene og korianderen sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje og saft fra limen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek svinekotelettene i 2-3 minutter på hver side. Krydre kjøttet med litt salt og pepper. Skru ned til lav varme, ha over teriyakisausen, og stek videre i 2-3 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt. La kotelettene hvile i ca. 2 minutter før servering.
Vel bekomme!