Kylling Korma med paprika, brokkoli, mangochutney og basmatiris
Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sennep·
- Mandler
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kyllinglårfilet
600 g
Middagsris
1 pakke
Kormapaste
2 glass
Kokosmelk
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Mangochutney
1 glass
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server litt naturell yoghurt til retten!
Kutt paprikaen i terninger, og del brokkolien i mindre buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i skiver.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, til den har fått god stekeskorpe. Tilsett paprikaen og glassene med kormapaste, og stek videre i ca. 2 minutter.
Rør kokosmelken inn i pannen med kyllingen, og legg brokkolibukettene på toppen. Skru temperaturen ned til middels varme, ha på lokk, og la kormaen trekke i 5-8 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper.
Kutt limen i båter, og grovhakk korianderen. Server limebåtene, korianderen og mangochutneyen til retten.
Vel bekomme!