Indisk kyllinggryte med paprika, basmatiris, nanbrød og raita

Indisk kyllinggryte med paprika, basmatiris, nanbrød og raita

3.33 (144)
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Indisk kyllinggryte
    1 pose
    Basmatiris
    1 pakke
    Rød paprika
    1 stk
    Spinat
    1 pakke
    Bladpersille
    1/2 pakke
    Nanbrød
    1 pakke
    (Hvete)
    Raita
    1 pakke
    (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Kok risen med nellik, fennikel og gurkemeie for et mer autentisk indisk resultat.

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Ha den indiske gryten i en vid kjele, og kok opp under omrøring. La gryten småkoke i ca. 5 minutter.
    Kutt paprikaen i biter, skyll spinaten, og grovhakk bladpersillen.
    Ha paprikaen i gryten, og la den koke i 2-3 minutter. Tilsett spinaten, og vend den inn i gryten til den "faller sammen". Dryss over persillen rett før servering.
    Stek nanbrødene i ovnen i 2-3 minutter, og server dem og raitaen til kyllinggryten.
    Vel bekomme!