Indisk kyllinggryte med paprika, basmatiris, nanbrød og raita
3.33 (144)
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
Indisk kyllinggryte
1 pose
Basmatiris
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Spinat
1 pakke
Bladpersille
1/2 pakke
Nanbrød
1 pakke
Raita
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok risen med nellik, fennikel og gurkemeie for et mer autentisk indisk resultat.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha den indiske gryten i en vid kjele, og kok opp under omrøring. La gryten småkoke i ca. 5 minutter.
Kutt paprikaen i biter, skyll spinaten, og grovhakk bladpersillen.
Ha paprikaen i gryten, og la den koke i 2-3 minutter. Tilsett spinaten, og vend den inn i gryten til den "faller sammen". Dryss over persillen rett før servering.
Stek nanbrødene i ovnen i 2-3 minutter, og server dem og raitaen til kyllinggryten.
Vel bekomme!