Kylling i mango- og karrisaus med ovnsbakte grønnsaker og basmatiris
Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kyllinglårfilet
600 g
Middagsris
250 g
Blomkål
1 stk
Grønne bønner
1 pakke
Rødløk
1 stk
Mangopuré
2 boks
Karri
1 pakke
Lime
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket chili i mango- og karrisausen for en sterkere smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt rødløken i grove biter, og kutt aspargesbønnene i to. Del blomkålen i mindre buketter. Fordel blomkålbukettene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter. Ha i rødløken og aspargesbønnene etter ca. 10 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Bland sammen mangopuréen og karrikrydderet i en skål, og smak til med salt og saft fra halvparten av limen.
Skjær kyllingen i grove biter. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingbitene i 2-4 minutter, eller til de er gjennomstekte. Vend inn mango- og karrisausen mot slutten av steketiden.
Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!