Kylling i mango- og karrisaus med ovnsbakte grønnsaker og basmatiris

Kylling i mango- og karrisaus med ovnsbakte grønnsaker og basmatiris

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Kyllinglårfilet
    600 g
    Middagsris
    250 g
    Blomkål
    1 stk
    Grønne bønner
    1 pakke
    Rødløk
    1 stk
    Mangopuré
    2 boks
    Karri
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt finhakket chili i mango- og karrisausen for en sterkere smak.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Kutt rødløken i grove biter, og kutt aspargesbønnene i to. Del blomkålen i mindre buketter. Fordel blomkålbukettene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter. Ha i rødløken og aspargesbønnene etter ca. 10 minutter.
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Bland sammen mangopuréen og karrikrydderet i en skål, og smak til med salt og saft fra halvparten av limen.
    Skjær kyllingen i grove biter. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingbitene i 2-4 minutter, eller til de er gjennomstekte. Vend inn mango- og karrisausen mot slutten av steketiden.
    Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene ved siden av.
    Vel bekomme!