Kokoskremet kyllingwok med risnudler og sesamfrø
3.61 (315)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Prinsessefilet av kylling
450 g
Risnudler
1 pakke
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Lime
1 stk
Ingefær
1/2 bit
Rødløk
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak forsiktig til med chiliflakesene om du har små barn, så det ikke blir for sterkt.
Sett en kjele med 1,5 liter vann på kok.
Skrell ingefæren, og finriv den på et rivjern. Kutt rødløken i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek rødløken, 2 ss av den revne ingefæren og wokmiksen i 4-5 minutter.
Ha kokosmelken i stekepannen med grønnsakene, og smak til med salt, pepper og ønsket mengde av pakken med chiliflakes. La det hele småkoke frem til servering.
Kok risnudlene i vannet fra punkt 1 i ca. 4 minutter.
Varm opp en ny stekepanne med litt olje til full varme. Fordel kyllingen og sesamfrøene i pannen, og stek i 3-4 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!