Kokoskremet kyllingwok med risnudler og sesamfrø

Kokoskremet kyllingwok med risnudler og sesamfrø

3.61 (315)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Prinsessefilet av kylling
    450 g
    Risnudler
    1 pakke
    Wokmiks m/grønnkål
    1 pakke
    Chiliflak
    1 pakke
    Sesamfrø
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Ingefær
    1/2 bit
    Rødløk
    1 stk
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Smak forsiktig til med chiliflakesene om du har små barn, så det ikke blir for sterkt.

    Sett en kjele med 1,5 liter vann på kok.
    Skrell ingefæren, og finriv den på et rivjern. Kutt rødløken i tynne skiver.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek rødløken, 2 ss av den revne ingefæren og wokmiksen i 4-5 minutter.
    Ha kokosmelken i stekepannen med grønnsakene, og smak til med salt, pepper og ønsket mengde av pakken med chiliflakes. La det hele småkoke frem til servering.
    Kok risnudlene i vannet fra punkt 1 i ca. 4 minutter.
    Varm opp en ny stekepanne med litt olje til full varme. Fordel kyllingen og sesamfrøene i pannen, og stek i 3-4 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
    Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
    Vel bekomme!