Fiskeboller i hvit saus med karristekt blomkål og spinat og kokte poteter
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Fiskeboller i hvit saus
1 pose
Poteter
700 g
Blomkål
1 stk
Spinat
1 pakke
Banansjalottløk
1 stk
Karri
1 pakke
Olje
2 ss
Smør
1 ss
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også blande karrien inn i den hvite sausen.
Kok potetene i lettsaltet vann i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok opp ca. 2 liter vann i en kjele. Legg posen med fiskeboller i vannet (uten å åpne posen), og la den småkoke i ca. 15 minutter.
Skrell og finhakk banansjalottløken, del blomkålen i små buketter, og skyll spinaten i kaldt vann.
Kok opp ca. 1 liter vann i en kjele. Kok blomkålen i 3-4 minutter, og sil deretter av vannet. Legg blomkålbukettene til side.
Ha 1 ss smør og 2 ss olje i kjelen du kokte blomkålen i, og varm den opp til middels varme. Stek banansjalottløken og karrien i ca. 1 minutt. Tilsett blomkålen og spinaten, og stek videre til spinaten faller sammen i pannen. Smak til med salt og pepper.
Klipp av toppen på pakken med fiskeboller, og ha fiskebollene og sausen over i en serveringsskål.
Vel bekomme!