Kylling Korma med stekte grønnsaker og ris

Kylling Korma med stekte grønnsaker og ris

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Mandler

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Prinsessefilet av kylling
350 g
Middagsris
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1/2 stk
Gul løk
1/2 stk
Kormapaste
1 glass
(Sennep, Mandler)
Kokosmelk
1 pakke
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt grønnsaksbuljong i vannet når du koker risen for mer smak!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kutt paprikaen og løken i skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingbitene i 4-6 minutter. Tilsett kormapasten og kokosmelken, og la det hele småkoke under lokk i 4-5 minutter.
Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i ca. 4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!