Pasta bolognese med brokkoli og farfalle

Pasta bolognese med brokkoli og farfalle

3.88 (101)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Pasta farfalle
400 g
(Gluten)
Kjøttdeig
500 g
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
200 g
Sellerirot
200 g
(Selleri)
Kinesisk hvitløk
1/4 stk
Passata
1 flaske
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Olivenolje
Olje
Sukker
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server med revet parmesan.

Skrell hvitløken, og press den med en hvitløkspresse. Kutt den gule løken, gulrøttene, og selleriroten i terninger.
Varm opp en stor kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttdeigen i 4-5 minutter, til den er brun. Tilsett løken og hvitløken, og stek videre til løken er blank. Tilsett resten av grønnsakene og passataen. Ha ca. 1 dl vann i passataflasken, rist, og ha vannet i kjelen. Ha i buljongen, og kok opp. La sausen småkoke i 15–20 minutter. Smak til med salt, pepper, sukker og basilikum og oregano-krydderet.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Del brokkolien i mindre buketter, skrell brokkolistilken og kutt den i biter. Kok brokkolien sammen med pastaen de siste 4-5 minuttene av koketiden. Hell vannet av brokkolien og pastaen, og vend inn litt olivenolje eller smør før servering.
Vel bekomme!