Crispy kylling med bakte grønnsaker og mangosalsa
4.13 (62)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Crispy kylling
300 g
Middagsris
1 pakke
Brokkoli
1/2 stk
Gulrot
2 stk
Mango
1 stk
Agurk
1/2 stk
Lime
1 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt glutenfri soyasaus over grønnsakene før de skal stekes i ovnen.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell mangoen, og fjern steinen. Kutt mangoen og agurken i terninger. Bland agurken og mangoen sammen i en serveringsskål, og smak til med saften fra limen, salt og pepper.
Del brokkolien i mindre buketter. Skrell gulrøttene, og kutt dem i tynne skiver. Fordel grønnsakene i en ildfast form eller på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 10-12 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er crispy og gjennomvarm.
Server retten med chilisausen.
Vel bekomme!