Crispy kylling med bakte grønnsaker og mangosalsa

Crispy kylling med bakte grønnsaker og mangosalsa

4.13 (62)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Bakepapir (kan sløyfes)
    • olje
    • pepper
    • salt
    Crispy kylling
    300 g
    Middagsris
    1 pakke
    Brokkoli
    1/2 stk
    Gulrot
    2 stk
    Mango
    1 stk
    Agurk
    1/2 stk
    Lime
    1 stk
    Sweet chili-saus
    1 pakke
    Olje
    Salt
    Pepper
    Bakepapir (kan sløyfes)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt glutenfri soyasaus over grønnsakene før de skal stekes i ovnen.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skrell mangoen, og fjern steinen. Kutt mangoen og agurken i terninger. Bland agurken og mangoen sammen i en serveringsskål, og smak til med saften fra limen, salt og pepper.
    Del brokkolien i mindre buketter. Skrell gulrøttene, og kutt dem i tynne skiver. Fordel grønnsakene i en ildfast form eller på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 10-12 minutter.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er crispy og gjennomvarm.
    Server retten med chilisausen.
    Vel bekomme!