Eggenudler og kyllingfilet i teriyakisaus med gulrøtter, lime og fersk koriander

Eggenudler og kyllingfilet i teriyakisaus med gulrøtter, lime og fersk koriander

4.07 (134)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Gulrøtter
2 stk
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Chiliflak
1 pakke
Teriyakisaus
100 g
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
516 kcal
Fett:
3 g
Karbohydrater:
65 g
Protein:
57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dryss grovknuste cashew- eller peanøtter over retten, og server med soyasaus.

Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
Skrell gulrøttene og hvitløken. Kutt gulrøttene i tynne strimler, og finhakk hvitløken. Skyll og grovhakk korianderen, og kutt limen i båter. Legg grønnsakene over på en tallerken. Skjær kyllingen i strimler.  
 Varm opp en wokpanne eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen sammen med chiliflakene i 3–4 minutter, eller til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Legg kyllingen over på et fat.  
 Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek gulrøttene og hvitløken i 2–3 minutter. Vend inn teriyakisausen og kyllingen, og stek videre i omtrent 1 minutt. Vend inn de ferdigkokte nudlene.  
Server limebåtene og korianderen til retten.
Vel bekomme!