Eggenudler og kyllingfilet i teriyakisaus med gulrøtter, lime og fersk koriander
4.07 (134)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
Eggenudler
125 g
Gulrøtter
2 stk
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Chiliflak
1 pakke
Teriyakisaus
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 516 kcal
- Fett:
- 3 g
- Karbohydrater:
- 65 g
- Protein:
- 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dryss grovknuste cashew- eller peanøtter over retten, og server med soyasaus.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell gulrøttene og hvitløken. Kutt gulrøttene i tynne strimler, og finhakk hvitløken. Skyll og grovhakk korianderen, og kutt limen i båter. Legg grønnsakene over på en tallerken. Skjær kyllingen i strimler.
Varm opp en wokpanne eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen sammen med chiliflakene i 3–4 minutter, eller til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Legg kyllingen over på et fat.
Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek gulrøttene og hvitløken i 2–3 minutter. Vend inn teriyakisausen og kyllingen, og stek videre i omtrent 1 minutt. Vend inn de ferdigkokte nudlene.
Server limebåtene og korianderen til retten.
Vel bekomme!