Biffsnadder og stekte grønnsaker med chipotlekrydrede poteter og mango- og chilisaus

Biffsnadder og stekte grønnsaker med chipotlekrydrede poteter og mango- og chilisaus

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Storfestrimler
250 g
Poteter
400 g
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Aromasopp
1 pakke
Mango- og chilisaus
1 beger
(Egg, Sennep)
Chipotlemiks
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt finhakket hvitløk i pannen med kjøttet og grønnsakene for mer smak.

Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn chipotlemiksen, litt olje og litt salt. Stek potetene i ovnen i 25-30 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Kutt løken, aromasoppen og paprikaen i skiver.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til full varme. Fordel storfestrimlene i pannen, og la kjøttet ligge helt stille og steke i ca. 1 minutt, slik at det dannes en stekeskorpe. Tilsett grønnsakene fra punkt 3, og stek videre i 3-4 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt og løken er blank. Krydre med salt og pepper.
Server med mango- og chilisausen.
Vel bekomme!