Kyllingsalat med pasta, bacon, cherrytomater og steinsoppesto
4.26 (109)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Baconterninger
100 g
Skivet kyllingfilet
250 g
Rødløk
½ stk
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Tobladssalat
50 g
Fullkornspenne
200 g
Steinsoppesto
1 glass
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 909 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 79 g
- Protein:
- 64 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ta vare på litt av kokevannet til pastaen i en kopp når du heller av vannet. Bland litt av kokevannet inn med pastaen og pestoen hvis du ønsker å justere konsistensen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken. Stek kyllingen i baconfettet i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Skrell rødløken og kutt den i tynne skiver. Skyll cherrytomatene, ruccolaen og tobladsalaten. Del tomatene i to. Bland rødløken, cherrytomatene, ruccolaen og tobladsalaten sammen i en stor skål.
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, skyll pastaen i kaldt vann, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn halvparten av steinsoppestoen, og smak til med mer hvis du ønsker det.
Bland pastaen, kyllingen og baconterningene sammen med salaten. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!