Fiskeboller i hvit saus med småpoteter, brokkoli, vårløk og revet gulrot

Fiskeboller i hvit saus med småpoteter, brokkoli, vårløk og revet gulrot

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Fiskeboller i hvit saus
    1300 g
    (Fisk, Melk, Laktose)
    Småpoteter
    600 g
    Revet gulrot
    400 g
    Karri
    1 pakke
    Vårløk
    1/2 pakke
    Brokkoli
    1 stk
    Appelsin
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Bruk hele brokkolien! Skrell stilken, kutt den i biter, og kok den sammen med brokkolibukettene.

    Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkoli i punkt 3.
    Varm opp fiskebollene under lokk i en kjele på middels varme. Rør innimellom, slik at det ikke svir seg i bunnen. Smak til med karrikrydderet.
    Del brokkolien i mindre buketter. Kok brokkolien sammen med potetene de siste ca. 3 minuttene av potetenes koketid.
    Ha den revne gulroten i en serveringsskål, og press over saften fra appelsinen.
    Grovhakk vårløken, og strø den over fiskebollene ved servering.
    Vel bekomme!