Fiskeboller i hvit saus med småpoteter, brokkoli, vårløk og revet gulrot
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
Fiskeboller i hvit saus
1300 g
Småpoteter
600 g
Revet gulrot
400 g
Karri
1 pakke
Vårløk
1/2 pakke
Brokkoli
1 stk
Appelsin
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk hele brokkolien! Skrell stilken, kutt den i biter, og kok den sammen med brokkolibukettene.
Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkoli i punkt 3.
Varm opp fiskebollene under lokk i en kjele på middels varme. Rør innimellom, slik at det ikke svir seg i bunnen. Smak til med karrikrydderet.
Del brokkolien i mindre buketter. Kok brokkolien sammen med potetene de siste ca. 3 minuttene av potetenes koketid.
Ha den revne gulroten i en serveringsskål, og press over saften fra appelsinen.
Grovhakk vårløken, og strø den over fiskebollene ved servering.
Vel bekomme!