Wok med svinestrimler, grønnsaker, eggnudler, koriander og lime

Wok med svinestrimler, grønnsaker, eggnudler, koriander og lime

3.92 (265)
Under 15 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Eggnudler
300 g
(Gluten, Egg)
Vårløk
1/2 pakke
Wokmiks
1 pakke
Woksaus
2 pakke
(Fisk, Bløtdyr)
Svinestrimler
500 g
Lime
1 stk
Sukkererter
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt cashewnøtter for ekstra god smak!

Tilbered eggenudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til full varme. Fordel svinestrimlene i pannen. La kjøttet ligge stille og steke i ca. 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca. 30 sekunder, eller til kjøttet er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kjøttet til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Wok wokmiksen og sukkerertene i ca. 3 minutter. Ha svinestrimlene tilbake i pannen, tilsett woksausen, og stek videre i ca. 2 minutter på lav varme.
Plukk korianderbladene av stilken, kutt vårløken i tynne skiver, og kutt limen i båter. Topp retten med korianderen og vårløken, og server med limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!