Indisk Butter Chicken med ris og grønnsaker
3.95 (262)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Prinsessefilet av kylling
450 g
Middagsris
1 pakke
Butter chicken-paste
2 glass
Kokosmelk
1 pakke
Tomater
2 stk
Gul løk
1 stk
Grønne bønner
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Gul paprika
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Mariner kyllingen dagen i forveien for enda bedre smak!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha kyllingen i en bolle, og vend inn ett av glassene med butter chicken-paste. Bland godt, slik at kyllingen er helt dekket av marinaden. La kyllingen marinere frem til den skal stekes.
Finhakk løken, og kutt tomatene i terninger. Rens og kutt paprikaen i tynne staver.
Varm opp en stor stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den har fått god farge. Ha i løken, og stek videre til løken er blank.
Ha det andre glasset med butter chicken-paste og kokosmelken i gryten med kyllingen, og la det hele småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett tomatterningene når det gjenstår ca. 2 minutter av koketiden.
Varm opp en stekepanne til med litt olje til middels høy varme. Stek aspargesbønnene og paprikaen i ca. 3 minutter, eller til de har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
Grovhakk korianderen, og topp retten ved servering.
Vel bekomme!