Indisk Butter Chicken med ris og grønnsaker

Indisk Butter Chicken med ris og grønnsaker

3.95 (262)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Prinsessefilet av kylling
    450 g
    Middagsris
    1 pakke
    Butter chicken-paste
    2 glass
    Kokosmelk
    1 pakke
    Tomater
    2 stk
    Gul løk
    1 stk
    Grønne bønner
    1 pakke
    Koriander
    1/2 bunt
    Gul paprika
    1 stk
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Mariner kyllingen dagen i forveien for enda bedre smak!

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Ha kyllingen i en bolle, og vend inn ett av glassene med butter chicken-paste. Bland godt, slik at kyllingen er helt dekket av marinaden. La kyllingen marinere frem til den skal stekes.
    Finhakk løken, og kutt tomatene i terninger. Rens og kutt paprikaen i tynne staver.
    Varm opp en stor stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den har fått god farge. Ha i løken, og stek videre til løken er blank.
    Ha det andre glasset med butter chicken-paste og kokosmelken i gryten med kyllingen, og la det hele småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett tomatterningene når det gjenstår ca. 2 minutter av koketiden.
    Varm opp en stekepanne til med litt olje til middels høy varme. Stek aspargesbønnene og paprikaen i ca. 3 minutter, eller til de har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
    Grovhakk korianderen, og topp retten ved servering.
    Vel bekomme!