Teriyakiglasert indrefilet av svin med mangosalat og ris
4.08 (192)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Soyamarinert indrefilet av svin
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Agurk
1 stk
Mango
1 stk
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 603 kcal
- Fett:
- 6 g
- Karbohydrater:
- 92 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket chili og koriander i mangosalaten for ekstra god smak.
Varm opp
stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skjær indrefileten i to på langs, slik at du får to omtrent like store stykker.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha deretter kjøttet over i en ildfast form og fordel teriyakisausen over. Stek kjøttet midt i ovnen i 8–12 minutter. Bruk steketermometer hvis du har, kjøttet skal ha en temperatur på 65–68 grader. La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt bladene av hjertesalaten, og skyll salaten og agurken i kaldt vann. Skrell mangoen og kutt ønsket mengde i terninger. Kutt ønsket mengde av agurken i terninger og kutt salaten i grove biter. Bland mangoen, agurken og hjertesalaten sammen i en serveringsskål, og smak til med litt salt, olivenolje og saft fra limen.
Resten av limen kan kuttes i båter og serveres til retten!
Vel bekomme!