Teriyakiglasert indrefilet av svin med mangosalat og ris

Teriyakiglasert indrefilet av svin med mangosalat og ris

4.08 (192)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Soyamarinert indrefilet av svin
300 g
(Soya, Hvete)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Agurk
1 stk
Mango
1 stk
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
603 kcal
Fett:
6 g
Karbohydrater:
92 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili og koriander i mangosalaten for ekstra god smak.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skjær indrefileten i to på langs, slik at du får to omtrent like store stykker.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha deretter kjøttet over i en ildfast form og fordel teriyakisausen over. Stek kjøttet midt i ovnen i 8–12 minutter. Bruk steketermometer hvis du har, kjøttet skal ha en temperatur på 65–68 grader. La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Kutt bladene av hjertesalaten, og skyll salaten og agurken i kaldt vann. Skrell mangoen og kutt ønsket mengde i terninger. Kutt ønsket mengde av agurken i terninger og kutt salaten i grove biter. Bland mangoen, agurken og hjertesalaten sammen i en serveringsskål, og smak til med litt salt, olivenolje og saft fra limen.  
Resten av limen kan kuttes i båter og serveres til retten!
Vel bekomme!