Svinebiff med ovnsbakte grønnsaker og urtestekte poteter
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Svinebiff
300 g
Mandelpoteter
400 g
Rød paprika
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Rødløk
1 stk
Urtemiks
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland litt finrevet hvitløk og chili med grønnsakene for enda mer smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell potetene, og kutt dem i små biter. Fordel potetbitene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn urtemiksen og litt olje og salt. Stek potetene i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Kutt paprikaen og rødløken i grove biter, og kutt cherrytomatene i to. Legg grønnsakene i en ildfast form, og vend inn litt olje og salt. Stek grønnsakene i ovnen, over potetene, i 10-12 minutter.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!