spicy kebab

spicy kebab

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Cherrytomater
0.5 pakke
Chipotlemiks
1 pakke
Crispisalat
1 stk
Langbrød av fullkorn
1 pakke
(Gluten)
Lime
1 stk
Bladpersille
1 pakke
Rødløk
1 stk
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Svine- og storfedeig
300 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Olivenolje
3 ss
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 grader.
Finhakk 1 pk persille og 1/2 stk rødløk, og kutt 1/2 pk cherrytomater i to. Del 1/2 stk crispisalat i grove biter. Ha grønnsakene og 1/2 boks maiskorn i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek ca 300 g svin- og storfedeig i 6-7 minutter, til kjøttet er gyllent og gjennomstekt. Ha i 1/2 pk chipotlemiks, 1 pk tyrkisk krydder og 1/2 dl vann, og stek videre i et par minutter.
Varm 1 pk flatbread i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
Kutt 1 stk lime i båter. Server retten med limebåtene og 1/2 boks rømmekolle.
Vel bekomme!