Urtepanert flyndre med kokte poteter, gulrøtter, grønne bønner og karriremulade
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- smør
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Remulade
75 g
Karri
½ pakke
Sitron
½ stk
Urtepanert flyndrefilet
300 g
Grønne bønner
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 632 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 58 g
- Protein:
- 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne litt finhakket hvitløk med de grønne bønnene for ekstra god smak.
Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Kok potetene i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kok gulrøttene med potetene de siste 4–5 minuttene av potetenes koketid.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
Bland sammen remuladen og halve pakken med karri i en serveringsskål. Smak til med saft fra ¼ av sitronen. Del resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt smør. Stek de grønne bønnene i 2–3 minutter eller til de er møre.
Vel bekomme!