Hamburgere med pulled pork, urtebakte poteter og krydderstekt mais

Hamburgere med pulled pork, urtebakte poteter og krydderstekt mais

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Pulled pork er et produkt som trenger lang varmebehandling for å bli mørt, og vi har gjort forarbeidet for deg. Hverdagskos i en travel hverdag.

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
900 g
Salsa verde
1 pakke
Pulled jalapeño pork
650 g
Pulled jalapeño pork
400 g
Rødløk
½ stk
Mais
2 pakke
Paprikakrydder
½–1 pakke
Smør
1 ss
Hamburgerbrød
4 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Tomatsalsa
150 g
Tobladssalat
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
719 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
69 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok maisen i 1 dl melk, og kjør den til en puré med en stavmikser. Smak til med paprikakrydderet, salt og pepper.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i fire. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Vend inn salsa verden før servering.
 Ha kjøttet og kraften fra pakkene i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, og ta av folien. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Sett formen tilbake i ovnen, og stek kjøttet i omtrent 10 minutter til.
 Skrell og finhakk rødløken. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken og maisen i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Tilsett ønsket mengde av paprikakrydderet og 1 ss smør, og la det steke i omtrent 2 minutter til. Smak til med salt og pepper. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Server tomatsalsaen og salaten til retten. 
Vel bekomme!