Hamburgere med pulled pork, urtebakte poteter og krydderstekt mais
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Pulled pork er et produkt som trenger lang varmebehandling for å bli mørt, og vi har gjort forarbeidet for deg. Hverdagskos i en travel hverdag.
Pulled pork er et produkt som trenger lang varmebehandling for å bli mørt, og vi har gjort forarbeidet for deg. Hverdagskos i en travel hverdag.
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Bygg·
- Hvete·
- Rug·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Poteter
900 g
Salsa verde
1 pakke
Pulled jalapeño pork
650 g
Pulled jalapeño pork
400 g
Rødløk
½ stk
Mais
2 pakke
Paprikakrydder
½–1 pakke
Smør
1 ss
Hamburgerbrød
4 stk
Hamburgerbrød
2 stk
Tomatsalsa
150 g
Tobladssalat
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 719 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 69 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok maisen i 1 dl melk, og kjør den til en puré med en stavmikser. Smak til med paprikakrydderet, salt og pepper.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i fire. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Vend inn salsa verden før servering.
Ha kjøttet og kraften fra pakkene i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, og ta av folien. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Sett formen tilbake i ovnen, og stek kjøttet i omtrent 10 minutter til.
Skrell og finhakk rødløken. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken og maisen i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Tilsett ønsket mengde av paprikakrydderet og 1 ss smør, og la det steke i omtrent 2 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Server tomatsalsaen og salaten til retten.
Vel bekomme!