Sprøbakt torsk med fargerike wokgrønnsaker og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- soyasaus
Sprøbakt torsk
2 pakke
Fullkornsris
1 pose
Finsnittet hodekål
150 g
Grønn paprika
1 stk
Gulrot
250 g
Kinesisk hvitløk
1/4 stk
Sweet chili-saus
1/2-1 beger
Soyasaus
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fisken kan også stekes i stekepannen i ca. 4 minutter på hver side.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12-15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Finhakk hvitløken, og kutt paprikaen i tynne staver. Skrell gulrøttene og kutt dem i tynne skiver på skrå.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek gulrotskivene, paprikaen og kålen i 3-4 minutter. Smak til med soyasaus og pepper. Rør inn chilisausen med grønnsakene om du ønsker det, eller server den ved siden av.
Server den sprøbakte torsken med risen og de wokede grønnsakene.
Vel bekomme!