Kremet pasta med skinke, brokkoli og paprika

Kremet pasta med skinke, brokkoli og paprika

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Penne rigate
1 pakke
(Gluten)
Kokt skinke i strimler
250 g
(Soya, Laktose)
Brokkoli
1/2 stk
Tomater
2 stk
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Lett crème fraîche
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
Salt
Pepper
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha eventuelle rester i en ildfast form og strø over litt revet ost. Stek formen i ovnen til lunsj dagen etter!

Del brokkolien i mindre buketter. Skrell brokkolistilken og kutt den i staver. Kutt løken, paprikaen og tomatene i terninger.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkoli i punkt 5.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken i 2-3 minutter, eller til den er blank. Tilsett paprikaen og skinken, og stek videre i 2-3 minutter, eller til skinken er gyllen.
Ha crème fraîchen, 1-2 dl vann og grønnsaksbuljongen i stekepannen sammen med skinken og grønnsakene. La det hele småkoke i ca. 5 minutter, og smak til med litt pepper.
Kok brokkolien i kjelen med pastaen de siste 3-4 minuttene av pastaens koketid. Hell av vannet når pastaen og brokkolien er ferdigkokt, og vend inn litt olivenolje.
Vend skinkeblandingen og tomatterningene inn med pastaen og brokkolien, og server!
Vel bekomme!