Ytrefilet av svin med ovnsbakte poteter, kokt brokkoli og steinsoppsaus
Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser
Møre ytrefiletbiffer av svin med ovnsbakte poteter, dampet brokkoli og vår smakfulle steinsoppsaus, er lettvint hverdagsluksus.
Møre ytrefiletbiffer av svin med ovnsbakte poteter, dampet brokkoli og vår smakfulle steinsoppsaus, er lettvint hverdagsluksus.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Brokkoli
1 stk
Ytrefilet av svin i skiver
350 g
Steinsoppsaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 633 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 37 g
- Protein:
- 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Steinsoppsausen kan også varmes i vannbad. Kok opp en kjele med vann, og la sausen trekke (i posen) i vannet i omtrent 10 minutter.
Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Kutt ønsket mengde av brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolien i 4–5 minutter, eller til den er mør. Hell av vannet.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Hell steinsoppsausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring (se tips).
Vel bekomme!