Quesadillas med kryddermarinerte svinestrimler og Grana Padano, servert med frisk salat

Quesadillas med kryddermarinerte svinestrimler og Grana Padano, servert med frisk salat

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • salt
Gul løk
1 stk
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Tomatpuré
1 ss
Three spice
¼ pakke
Maistortillaer
10 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
700 kcal
Fett:
29 g
Karbohydrater:
63 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tacokrydderet er litt sterkt, så smak til kjøttblandingen med både tacokrydder og salt!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter og ha den over på en tallerken. Stek kjøttet i omtrent 1 minutt. Ha løken tilbake i stekepannen sammen med kjøttet, tilsett 1 ss tomatpuré, og smak til med tacokrydderet og salt. Bland alt godt sammen og stek det hele videre i 1 minutt. Tilsett litt vann hvis det blir for tørt.
Riv Grana Padano-osten på et rivjern. Dekk et stekebrett med bakepapir. Fordel halvparten av tortillaene utover stekebrettet. Fordel kjøttblandingen på hver tortilla, og topp med osten. Legg resten av tortillaene oppå osten, og stek quesadillaene i ovnen i omtrent 6 minutter.
Kutt enden av hjertesalaten. Skyll salatbladene i kaldt vann og kutt dem i grove biter. Skyll tomaten og kutt den i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje og saft fra limen.
Vel bekomme!