Pannestekt laks med hjemmelaget potetsalat, reddiker og salsa verde
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Poteter
350 g
Gressløk
½ bunt
Laktosefri lettrømme
150 g
Majones
75 g
Sitron
½ stk
Sukker
1 ts
Salt
½ ts
Blomkål
½ stk
Reddiker
½ pakke
Laksefilet
325 g
Salsa verde
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1424 kcal
- Fett:
- 103 g
- Karbohydrater:
- 74 g
- Protein:
- 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag din egen variant av potetsalaten! Vend for eksempel inn epleterninger, finrevet sitronskall, kapers eller finhakket dill, persille eller rødløk!
Kutt potetene i like store terninger, og kok dem i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt brokkolien i buketter og kutt reddikene i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter, og ha dem deretter over i en serveringsskål.
Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og ha dem i en serveringsskål. Finhakk gressløken. Bland lettrømmen, majonesen, gressløken, 1 ts sukker og ½ ts salt inn med potetene. Smak til med pepper, saft fra sitronen og eventuelt mer sukker og salt.
Bruk den samme stekepannen som til grønnsakene og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den nesten er gjennomstekt og har en mørkerosa kjerne. Krydre med salt og pepper.
Server salsa verden til retten.
Vel bekomme!