Kyllingwrap med friske grønnsaker og mango- og karridressing

Kyllingwrap med friske grønnsaker og mango- og karridressing

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Aluminiumsfolie
    • olje
    • pepper
    • salt
    Strimlet kyllingbryst
    600 g
    Tortillaer
    2 pakke
    Hjertesalat
    1 stk
    Rødløk
    1 stk
    Agurk
    1 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Lime
    1 stk
    Rømmekolle
    1 pakke
    Karri
    1 pakke
    Mangochutney
    1 glass
    Aluminiumsfolie
    Olje
    Pepper
    Salt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Lag dine egen vri på kyllingwrapsene!

    Sett stekeovnen på 175 grader.
    Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
    Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Kutt paprikaen i terninger, kutt rødløken i tynne skiver, og kutt agurken i små biter. Ha grønnsakene i separate skåler for servering.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 2-3 minutter, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
    Bland rømmekollen sammen med mangochutneyen og karrikrydderet i en serveringsskål.
    Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
    Vel bekomme!