Kyllingwrap med friske grønnsaker og mango- og karridressing
Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Strimlet kyllingbryst
600 g
Tortillaer
2 pakke
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Lime
1 stk
Rømmekolle
1 pakke
Karri
1 pakke
Mangochutney
1 glass
Aluminiumsfolie
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Lag dine egen vri på kyllingwrapsene!
Sett stekeovnen på 175 grader.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Kutt paprikaen i terninger, kutt rødløken i tynne skiver, og kutt agurken i små biter. Ha grønnsakene i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 2-3 minutter, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
Bland rømmekollen sammen med mangochutneyen og karrikrydderet i en serveringsskål.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!