Kylling Satay med ingefær- og sesamstekt pak choy og ris
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- smør
- soyasaus
Peanøttsaus
1 flaske
Kyllinglårfilet
300 g
Ingefær
1 bit
Pak choy
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Middagsris
1 pakke
Koriander
0.5 bunt
Soyasaus
Smør
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har tid kan du steke kyllingen litt lenger, til overflaten karamelliseres, for en rikere smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha peanøttsausen i en skål, og smak til med soyasaus. Ha kyllingen i skålen og bland godt, slik at kyllingen er dekket av saus. Ha kyllingen i en ildfast form eller på et stekebrett, og stek den i ovnen i 15-20 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell ingefæren og kutt den i tynne skiver. Finhakk korianderen. Kutt pak choyene i to, og skyll dem godt i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne med litt olje og smør til middels høy varme. Stek pak choyene i ca. 2 minutter, og tilsett deretter sesamfrøene, korianderen og ingefærskivene. Smak til med soyasaus.
Vel bekomme!