Kylling i kremet spinatsaus med fullkornspenne og brokkoli
3.7 (198)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornspenne
200 g
Brokkolibuketter
150 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Spinat
200 g
Matfløte
3 dl
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 877 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 78 g
- Protein:
- 71 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du ikke stavmikser kan du fint la være å mikse sausen. Bare grovhakk spinaten litt før du steker den.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok brokkolien sammen med pastaen de siste 4–5 minuttene av pastaens koketid.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 5–6 minutter, til den er gyllen. Ha kyllingen over på en tallerken.
Stek spinaten i stekepannen fra punkt 2 i et par minutter, til spinaten har falt litt sammen. Bland inn matfløten og grønnsaksbuljongen. La det hele småkoke i 2–3 minutter, og kjør sausen jevn med en stavmikser (se tips). Smak til med salt og pepper.
Vend pastaen, brokkolien og kyllingen inn med spinatsausen før servering.
Vel bekomme!